Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Zilele Recoltei, o tradiție la Năvodari

ro

27 Sep, 2014 15:56 1916 Marime text
Autoritățile locale din Năvodari au păstrat și în acest an tradiția de a organiza Zilele Recoltei. Ca în fiecare an cei mai vestiți producători, sosiți de peste tot din țară, au scos la vânzare cele mai bune produse, obținute natural. Și în acest an, prețurile sunt accesibile, mai ales că se si negociază.
Legume bio, fructe pe alese, brânzeturi tradiționale și produse din carne, toate sunt expuse spre vânzare la târgul organizat special de Zilele Recoltei, la Năvodari. Cei mai iscusiți producători atrag rapid interesul clienților interesați să își pregătescă provizii pentru iarnă.
Legumele s-au vândut cel mai bine, însă nici brânza veche din lapte de vaci sau cârnații tradiționali, nu au rezistat prea mult pe raft.
Principala atracție a târgului este un producător de must, care își prepară marfa chiar la fața locului, sub privirile clienților. Îndrăgostit de ceea ce face, producătorul vinde licoarea dulce, la un preț modic de numai opt lei litrul, astfel încât toți doritorii să poată cumpăra.
Zilele Recoltei se vor încheia pe 28 septembrie, însă până atunci toată lumea este așteptată la cumpărături.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii