Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Spartanii de la Năvodari (galerie foto)

ro

02 Mar, 2014 19:33 1903 Marime text
Cu eforturi mari, dar cu multă pasiune și cu sprijinul Primăriei Năvodari, prima ediție a competiției K1, Confruntarea Spartanilor s-a desfășurat duminică dimineața la Năvodari. Organizatorul galei, Viorel Bilavu, s-a declarat foarte mulțumit de numărul mare de participanți.

„Participă mai multe cluburi, cluburi și de la Năvodari, cu ajutorul Primăriei Năvodari. Avem copii de la un club din Constanța, de la un club de la Primăria Săcele, care, la fel a trimis luptători la noi”, a declarat organizatorul Viorel Bilavu.
Prezent la întreceri, în calitate de arbitru, unul dintre cei mai valoroși sportivi ai Constanței la această disciplină sportivă, Cătălin Marin a avut numai cuvinte de apreciere față de asemenea inițiative.

„Sunt foarte bucuros că asemenea competiții au loc în orașe cum este Năvodariul, pentru că nu se mai implică nimeni în organizarea lor. Este foarte greu în ziua de astăzi. Este un lucru foarte bun pentru acest oraș, pentru copiii care vor să fie cineva în acest sport”, a declarat Cătălin Marin, luptător K1.
Dârzenia pe care au arătat-o în ring cei peste 40 de sportivi angrenați în competiție, de la cei de doar 3-4  ani, până la seniori a fost răsplătită cu aplauze, diplome și medalii. Organizatorii și-au propus să înscrie gala în programul sportiv al orașului și în anii următori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii