Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Spargerile de mașini continuă la Constanța

ro

13 Nov, 2013 16:06 2166 Marime text
Spărgătorii de mașini au acționat din nou într-un cartier din Constanța. Șapte autoturisme au fost sparte noaptea trecută într-o parcare din zona Spitalului. Spărgătorii nu au sustras bunuri dar au provocat pagube la sistemele de închidere ale autoturismelor.

Spărgătorii de mașini nu au limite. Indiferent de zona în care sunt parcate mașinile și de riscul la care se expun, aceştia își riscă libertatea și acționează. Ultima lovitură pe care au dat-o spărgătorii a vizat șapte mașini printre care și un autoturism ce aparține televiziunii Litoral TV.

„Polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza lor de competență au fost forțate sistemele de asigurare a mai multor autoturisme. Până în prezent au fost identificate 7 astfel de autoturisme și proprietarii acestora, dintre care doar 4 au dorit să depună plângere. Nu au fost sustrase niciun fel de bunuri din interiorul autoturismelor.”, a declarat  Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

La fața locului au ajuns organele abilitate și au desfășurat cercetări. Oamenii legii au ridicat de la fața locului mai multe amprente ce urmează a fi scanate, introduse în baza de date și comparate cu cele deja existente în sistem, în vederea identificării făptuitorului.

„Polițiștii Secției 3 în prezent efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.”, a mai precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Polițiștii se confruntă cu un fenomen ce a luat amploare pe raza orașului Constanța în ultima perioadă. În nenumărate rânduri ei au identificat minori ce nu pot răspunde penal pentru faptele lor. Până va fi tras cineva la răspundere,  șoferii își vor repara mașinile din banii lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii