Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Polițiștii de frontieră au confiscat 170 kg de pește

ro

04 Nov, 2013 19:55 1839 Marime text
Acționând pe zona localității Isaccea, polițiștii de frontieră tulceni au oprit pentru control două autovehicule, găsind importante cantități de pește proaspăt și congelat, din specii diferite. Cei doi conducători auto nu au putut să prezinte documente jusificative de proveniență a peștelui.

“ Întreaga cantitate de pește a fost reținută în vederea confiscării și trimise spre valorificare conform procedurilor legale către două societăți comerciale din zonă, iar cei doi bărbați sunt cercetați pentru transport al peștelui fără documente legale, o infracțiune care este cuprinsă în cea de braconaj piscicol. ” declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța.

În primul caz, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 26 de ani și domiciliat pe raza județului Bacău, în autoturismul căruia s-a găsit o cantitate de 85 de kilograme de pește proaspăt. În cel de-al doilea caz, s-au confiscat 91 de kilograme de pește, în stare proaspătă și înghețat, cantitate găsită într-o autoutilitară condusă de un gălățean, în vârstă de 52 de ani. Întreaga cantitate de pește a fost evaluată la suma de 505 lei, urmând a fi valorificată, conform procedurilor legale. Cei doi suspecți de braconaj sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de transport a peștelui fără documente legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii