Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Mazăre cere ridicarea interdicțiilor

ro

03 Oct, 2014 13:57 1874 Marime text
Radu Mazăre cere ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara. Conform celor declarate, primarul Constanţei a primit o serie de documente de la Ministerul Justiţiei din Lichtenstein pe care le va depune la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Din primele informaţii aceste acte ar incrimina modul în care magistraţii din România au obţinut probe pentru instrumentarea unor dosare. 
 „Am o veste devastatoare pentru ăștia de la DNA, niște documente devastatoare, pe care le depun la Înalta Curte și am să cer ridicarea interdicției de părăsire a țării.” a declarat Radu Mazăre, primarul orașului Constanţa.
Primarul Constanţei a refuzat să dea prea multe detalii despre document, însă se pare că ar fi despre un act care incriminează modul în care magistraţii români ar fi obţinut probe din Liechtenstein pentru instrumentarea unor dosare. Reamintim că primarul Constanţei este sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de luare de mită pentru falicitarea construirii cartierului Henri Coandă de către firma condusă de omul de afaceri Abraham Morgenstern.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii