Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Gală de lux la Constanța

ro

27 Nov, 2013 17:56 2539 Marime text
Constanța va organiza duminică, 1 decembrie, de la ora 19.00, ediția a III-a a galei Total Contact, care va avea loc în stațiunea Mamaia. La competiție și-au anunțat participarea sportivi din 10 cluburi dobrogene dar și de la Slobozia și Găești. Capul de afiș al Galei care cuprinde 20 de meciuri este confruntarea dintre Tolea Ciumac și Cătălin Marin.
“Este destul de dificil să organizezi o asemenea gală. Nu prea vrea lumea să se implice din punct de vedere financiar [...] asta e problema, nu din punct de vedere organizatoric.

La a treia ediție ne-am implicat mai mult și sin punct de vedere financiar și organizatoric și sperăm să iasă mult mai bine. Sperăm a fi o oportunitate pentru sportivii constănțeni de a participa la asemenea gale. Nu prea au posibilitatea să participe la asemenea gale, și noi le oferim posibilitatea aceasta”, a declarat Valentin Ariton, organizator.
Sportivii din Constanța care vor urca treptele ringului se pregătesc temeinic, pentru a lăsa o impresie cât mai bună spectatorilor. Gala urmăreşte să atragă în sălile de antrenament cât mai mulți tineri dornici să practice acest sport, dificil dar extem de spectaculos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii