Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Au scăpat cu viață dintr-un accident produs pe drumul Năvodari - Mamaia

ro

09 Oct, 2013 10:29 2216 Marime text
Graba strică treaba.... Trei persoane au ajuns la spital în această dimineață după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul dintre Năvodari și Mamaia. Un moment de neatenție a fost suficient pentru producerea  accidentului. Evenimentul a fost provocat de un șofer care  a vrut să vireze stânga fără să se asigure.

“Pe drumul comunal ce face legătura dintre stațiunea Mamaia și Năvodari s-a produs un accident de circulație între două autoturisme din care a rezultat vătămarea corporală a trei persoane.”, a declarat ag.pp Ionuț Jobra, SPR Constanța.

În urma impactului două mașini au fost distruse și trei persoane au fost transportate la spital .

„S-au găsit patru victime din accident rutier [...] două mașini în coliziune frontală și laterală [...] sunt stabile hemodinamic, respirator, conștiente. Una dintre ele e posibil să aibă fractură de rotulă de patelă și contuzii toracice multiple. Trebuie investigate, trebuie reevaluate la serviciul de Urgență.”, a declarat Laurențiu Bădescu, medic SAJ Constanța.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul Dragger, rezultatul fiind ZERO în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii