Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Aerobicul, sportul preferat al iubitorilor de mișcare

ro

28 Oct, 2013 18:32 2073 Marime text
Pentru că vremea este tot mai capricioasă şi nu ne permite să facem mişcare în aer liber, 30 de minute zilnice de aerobic ar putea fi soluţia potrivită pentru un organism sănătos.
 
“ Deși vara ne dă oportunități să facem sport în aer liber, mulți dintre noi nu o fac. Când vine toamna realizăm că ne-am îngrășat și atunci dăm fuga la sală ca să slăbim. ” a declarat antrenorul Nadia Issa.
 
Fitness-ul cardiovascular influenţează pozitiv activitatea sistemului respirator şi previne afecţiunile cardiovasculare .
 
„Partea aerobică include atât cardio, care ajută la slăbire, cât și tonifiere. ” a spus antrenorul Nadia Issa.
 
Persoanele care doresc să îşi întreţină condiţia fizică au la dispoziţie şi antranemente de body shape, aero-sculpt şi small ball fit. Exerciţiile de tip Rebound Total Body Jump au rămas metoda preferată a iubitorilor de aerobic.
 
„ Pune în mișcare toate grupele musculare, exercițiile sunt mult mai intense și scad riscul suprapondabilității. ” a adăugat antrenorul Nadia Issa.
 
Exerciţiile de aerobic scad riscul supraponderalităţii sau al obezităţii şi este dedicat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Sălile de sport sunt accesibile oricui iar antrenamentele se desfăşoară zilnic.
 
„ Mămicile care vor să facă sport dar nu au cu cine să-și lase copii pot veni să-i aducă la locul de joacă. ” a afirmat managerul Mihai Ivanov.
 
Preţurile variază de la 18 lei pentru o şedinţă, până la 220 de lei pentru un abonament ce cuprinde 40 de şedinţe pentru toate tipurile de aerobic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii