Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mulți Ani, Năvodari!

ro

29 Jul, 2013 11:01 2828 Marime text
Trei zile și trei nopți de petrecere, un maraton de artiști și genuri muzicale, dar și o întreagă armată de tehnicieni în spatele unui show care a adunat, la Năvodari, mii de localnici, dar şi turiști din toate colțurile țării și de peste hotare. Zilele Oraşului Năvodari au plasat localitatea din nordul litoralului pe harta celor mai căutate destinații de vacanță.
Ziua a treia a celei mai mari petreceri din Năvodari a adunat, la malul mării mii de oameni dornici să participe la spectacolul de pe scena amplasată pe stadionul Flacăra din localitate, pe care au urcat tinere talente, dar și nume mari ale muzicii românești, de la populară, grecească, la rock și muzică de club.
“Sincer, când am ajuns nu mă așteptam să se adune atât de mulți oameni, dar mă bucur că s-au strâns atât de mulți și sunt încântată de ei. Chiar mă bucur că am venit în această seară la Navodari”, a spus Iuliana Pușchilă.
Energia petrecăreților nu a scăzut în intensitate nici după apusul soarelui, când s-a lăsat cu dans în aer liber, fredonări ale unor melodii cunoscute şi reuniuni între prieteni. Năvodărenii spun că sunt mândri de orașului lor, iar turiștii au rămas și ei impresionați. Spectacolul s-a încheiat cu un concert incendiar, semnat Alex Velea, care a venit special la malul mării pentru a fi pe scena din Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii