Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local al comunei Cumpăna convocat în ședință ordinară. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

ro

19 Jan, 2018 13:24 2045 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, Mariana Gâju, convoacă Consiliul local Cumpăna în ședința ordinară din data de 25.01.2018 care va avea Ioc în sala de ședințe a Consiliului Local la ora 15.00 cu următoarea ordine de zi :
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea "Planului de acțiune și de lucrări de interes local" pentru beneficiarii Legii nr. 416/2001.
 
2. Proiect de hotărâre privind modalitatea de acordare a ajutoarelor de urgență și a ajutorului de înmormântare pentru anul 2018.
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții, a organigramei, precum și utilizarea în cadrul aparatului propriu al Primăriei Cumpăna a funcțiilor publice și posturilor contractuale.
 
4. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna.
 
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Ordine și Siguranță Publică al comunei Cumpăna.
 
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Calendarului evenimentelor sociale, educative și al manifestărilor cultural — sportive de la nivelul comunei Cumpăna în anul 2018.
 
7. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 152/26.10.2016 privind măsurile ce se impun a fi luate cu privire la circulația vehiculelor cu tracțiune animală.
 
8. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației spațiilor de la parterul investiției — Clinică Medicală din cabinete medicale și în spații rezidențiale .
 
9. Întrebări și interpelări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii