Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Comunei Oltina, sărbătorită de Paşte

ro

18 Apr, 2013 00:00 2682 Marime text
Toţi cetăţenii din comuna Oltina sunt invitaţi pe data de 6 mai, în cea de-a doua zi a Sfintelui Paşte, să participe la sărbătoarea dedicată Zilei Comunei.

Dacă vremea va ţine cu localnicii, evenimentul se va desfăşura în aer liber, iar dacă nu, cetăţenii vor petrece de Ziua Comunei în incinta Căminului Cultural din Oltina.
Copiii de la şcoală se pregătesc de ceva timp pentru această sărbătoare, urmând a le face o surpriză celor prezenţi, prin punerea în scenă a unui spectacol. O formaţie de muzică populară din localitate va întreţine atmosfera pe tot parcursul zilei de 6 mai. Ca de fiecare dată, nu va lipsi nici masă frăţească cu bucate fel de fel. La această sărbătoare, localnicii vor fi invitaţi şi la un meci de fotbal de zile mari. Anul acesta, vor intra pe teren echipa de fotbal a localităţii şi formaţiunea Old Boys. „De regulă, Ziua Comunei o sărbătorim pe 23 aprilie, de Sfântul Mucenic Gheorghe. Dar în anii când sărbătoarea Sfântului Mucenic Gheorghe cade în postul Paştelui, organizăm Ziua Comunei a doua zi de Paşte, aşa cum se întâmplă şi anul acesta”, a precizat primarul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu, care, ca de fiecare dată, îi aşteaptă la Ziua Comunei pe toţi cetăţenii din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii