Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micu pune la cale amenajarea unei noi zone de agrement

ro

19 Oct, 2012 02:19 3218 Marime text
Tuzla_centru_tuzla.jpgLocalnicii sunt încântaţi de noul centru al comunei Tuzla, recent reabilitat de autoritatea locală.

„Atât cei mici, cât şi părinţii şi bunicii lor sunt încântaţi de noul centru al comunei. L-am gândit ca un spaţiu în care oamenii din localitate să se relaxeze", a precizat primarul Constantin Micu. Şeful autorităţii locale susţine că zona de agrement a fost amenajată odată cu proiectul de pavare a centrului comunei, fiind în acest sens montate bănci şi coşuri de gunoi şi construită o fântână arteziană. Micu a precizat că are în vedere crearea unui al doilea mini-parc în comună.

Tuzla_Constantin_Micu.jpgProiectul va fi realizat la anul, iar în perioada următoare va fi găsit un alt loc propice pentru o astfel de lucrare. Pentru înfrumuseţarea centrului comunei, primarul a alocat aproximativ 30.000 de lei. De asemenea, şeful autorităţii locale speră să obţină cât de curând fondurile necesare pentru asfaltarea străzilor Salcâmilor şi Zorilor. „Străzile au fost pietruite şi bordurate, a mai rămas să venim cu stratul de asfalt. Sperăm să reuşim acest lucru anul acesta", a declarat primarul. Pentru anul viitor, şeful autorităţii locale şi-a propus pavarea celor două străzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii