Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În week-end este Ziua Comunei Pecineaga

ro

20 Jun, 2013 00:00 2569 Marime text
Pentru că localnicii erau privaţi de o astfel de sărbătoare, devenită tradiţie în multe dintre localităţile constănţene, primarul la primul mandat, Lili Pîslaru, a decis să instituie Ziua Comunei. Împreună cu aleşii locali, Lili Pîslaru a hotărât ca ziua localităţii să aibă loc, în fiecare an, în data de 23 iunie. Anul acesta, ziua localităţii coincide cu cea de Rusalii.
Toţi localnicii vor fi aşteptaţi pe stadionul comunei, unde artişti din localitate şi din judeţul Constanţa vor întreţine atmosfera. La eveniment sunt aşteptaţi şi cetăţeni din comunele învecinate. De asemenea, şeful autorităţii locale a transmis invitaţii la toate instituţiile publice locale, judeţene şi centrale, fiind binevenite la sărbătoare toate persoanele care îşi doresc să petreacă alături de localnicii din Pecineaga.

Lucrări de 30 de milioane în stand-by

Deşi Primăria Pecineaga a încheiat cele trei licitaţii publice în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei privind amenajarea drumurilor din comună, a reţelei de apă şi a reţelei de canalizare, lucrările nu au început încă. Motivul? „Aşteptăm bani de la Guvern. Momentan, nu avem nicio informaţie în acest sens. Putem primi banii peste o lună sau îi putem primi peste un an. Rămâne de văzut ce va decide Executivul”, a declarat, ieri, primarul comunei Pecineaga, Lili Pîslaru. Amintim că toate cele trei proiecte sunt finanţate cu bani de la Guvernul României, prin Hotărârea numărul 577.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii