Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Stelian - „Lucrăm la drumul de exploatare”

ro

21 Nov, 2013 00:00 2652 Marime text
Primarul comunei Topraisar, Gheorghe Stelian, susţine că la ora actuală se intervine pentru amenajarea drumului de exploatare din localitate. „Se lucrează la primii kilometri din cei 12 existenţi”, a mărturisit şeful autorităţii locale.
Amintim că acest obiectiv de investiţii, potrivit contractului, se va finaliza în luna septembrie a anului viitor. Fondurile necesare pentru realizarea drumului, în cuantum de 1,5 milioane de euro, vin prin Măsura 125 - Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii, din cadrul Planului Naţional de Dezvoltare Rurală. Drumul se va întinde pe o suprafaţă de 12 kilometri şi va ocoli localitatea Topraisar, fiind destinat traficului utilajelor agricole.

Întrebat cu privire la posibilitatea de a majora impozitele şi taxele locale de anul viitor pentru persoanele fizice cu mai mult de 20%, primarul Gheorghe Stelian a precizat că aşteaptă mai întâi cadrul legal. „Mai întâi să citim legea şi apoi vom lua o decizie. Trebuie să vedem şi dacă populaţia mai poate suporta o eventuală majorare de taxe şi impozite”, a mărturisit şeful autorităţii locale. Primarul Gheorghe Stelian a explicat că la începutul acestui an a indexat, conform legii, o parte din taxe şi impozite cu 16,5%, în raport cu evoluţia inflaţiei din ultimii ani. Primarul susţine că în privinţa colectării taxelor nu întâmpină probleme. „Ca în fiecare an, şi în 2013 vom colecta 95-96% din taxe”, a declarat primarul Gheorghe Stelian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii