Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune pentru familiile tinere de la Mihail Kogălniceanu. Centrul after school, un proiect pe cale să devină realitate

ro

26 Feb, 2015 00:00 1472 Marime text


Aleşii locali ai comunei Mihail Kogălniceanu se pregătesc, sâmbătă, de şedinţa ordinară de Consiliu Local.


Mai multe proiecte de hotărâre aşteaptă girul consilierilor, însă unul dintre cele mai importante este cel de repartizare a locuinţelor ANL. Cel de-al doilea bloc de locuinţe ANL este aproape finalizat, Primăria făcând eforturi pentru a asigura, aşa cum prevede legea, branşamentele la reţelele de utilităţi publice.



„Pentru anul acesta, avem mai multe proiecte în desfășurare. Sperăm că, în cel mai scurt timp, să finalizăm şi lucrările ce prevăd modernizarea şi extinderea centrului cultural. Şi drumul de exploatare agricolă este aproape de a fi terminat, lucrările sunt pe ultima sută de metri, literalmente. Lucrarea este una foarte importantă şi a fost realizată cu fonduri europene. În scurtă vreme, vom avea şi veştile bune pe care le aşteptăm pentru începerea lucrărilor de la after school. Banii sunt alocați, doar demarăm procedurile. After school-ul va fi un proiect benefic nu doar pentru cei mici, ci şi pentru părinţii care îşi vor şti copiii în siguranţă cât ei sunt la serviciu. Centrul are o capacitate de 50 de locuri şi prevede dotarea cu toate cele necesare, precum și amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici“, a explicat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii