Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol pe 3 mai, de ziua comunei De Paşte, copiii din comuna Grădina vor primi pachete cu dulciuri

ro

07 Apr, 2016 00:00 2910 Marime text


Instalarea sezonului cald grăbeşte finalizarea lucrărilor desfăşurate de administraţiile locale din tot judeţul, lucrări care au luat o pauză pe timpul iernii, din cauza vremii nefavorabile. Nici în comuna Grădina situaţia nu este diferită.  Administraţia locală a rugat constructorii să finalizeze terenul de sport care va fi construit în localitatea Grădina, pentru ca tinerii să se poată bucura de el cât mai repede.
 
Încă un teren de sport, dar şi un parc urmează să fie construite în vecinătatea Centrului Civic din satul Cheia.
 

„Va exista un parc în aer liber, amenajat cu două foişoare şi cu băncuţe. Pe terenul de sport, o să punem gazonul artificial în curând şi cred că în trei săptămâni va fi gata acest teren, pe care tinerii din comună vor putea juca fotbal sau baschet“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici


Realizarea acestui parc implică o investiţie în valoare de 200.000 de euro, bani de la bugetul local al comunei Grădina.
 
Un alt obiectiv aflat pe agenda administraţiei locale reprezintă construirea unor locuinţe sociale pentru persoanele defavorizate din comună. Acesta se află în faza de documentaţie, iar dacă planul administraţiei locale va decurge fără probleme, în anul în curs ar urma să fie construite trei-patru locuinţe sociale.

„Proiectanţii mi-au prezentat până acum doar câteva schiţe. Nu am primit proiectele finale. Dar dacă le primim şi ele sunt conforme cu ceea ce ne dorim şi respectă normele de siguranţă, Consiliul Local va aproba imediat proiectul, pentru ca lucrările să poată începe numaidecât“, a adăugat Gabriela Iacobici.


Conform primarului, viitoarele cămine pentru persoanele defavorizate ar putea avea un dormitor, o baie şi o bucătărie şi ar urma să fie construite în localităţile Grădina şi Cheia.

Comuna Grădina, la ceas aniversar



Pentru data de 3 mai, administraţia locală anunţă o festivitate de zile mari. Toţi locuitorii comunei Grădina sunt aşteptaţi să participe la un spectacol organizat cu ocazia Zilei Comunei Grădina, în cadrul căruia vor urca pe scenă şi vor dansa elevi ai şcolilor din localitate, pregătiţi de instructori specializaţi, cursanţii Şcolii de Canto şi Dans Grădina, dar şi interpreţi de muzică populară şi uşoară, aşa cum anunţă  Gabriela Iacobici. Pentru această festivitate, administraţia a alocat de la bugetul local 30.000 de lei.
 
Pentru sărbătorile pascale, Primăria va pregăti 150 de pachete cu dulciuri, pe care intenţionează să le împartă preşcolarilor şi elevilor din comună.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii