Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de peste 7,5 milioane de lei Reabilitarea drumurilor din comuna Topraisar, în linie dreaptă

ro

12 Mar, 2015 00:00 2476 Marime text
Uliţele de pământ vor fi date uitării la Topraisar. Iar acest lucru a devenit o certitudine, căci toate drumurile principale din comună vor fi reabilitate de Monolit SRL. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 7.560.630 de lei.
 
În urma licitaţiei organizate de Primăria Topraisar pentru atribuirea contractului „Modernizare şi reabilitare drumuri“, câştigătoare a fost declarată societatea Monolit SRL. Obiectul contractului constă în modernizarea a 9,07 kilometri de străzi de interes local din Topraisar. De asemenea, constructorul va amenaja 37 de rigole carosabile, precum şi 127 de cămine la cotă. Străzile care urmează a fi modernizate sunt: Muşcatei, Mereni, Trandafirului, Garofiţei, Brânduşei, Spicului, Şcolii, Piersicului, Macului, Dobrogei, Bujorului, Caişilor, Zambilelor, Panseluţei, Cretei, Crinului, Stejarului, Plopilor, Narcisei, Scurtă, Grâuşorului, Soarelui, Victoriei. Lucrările sunt necesare întrucât aceste sectoare interioare de drum au fost afectate din cauza altor investiţii importante în infrastructură, şi anume introducerea reţelei de gaze şi de canalizare.

Mai mult, lucrările vin după ce la Topraisar un alt proiect important a fost finalizat cu succes: acela al drumului de exploatare agricolă, la care s-a lucrat aproximativ doi ani. Lung de aproximativ 12 kilometri, sectorul de drum este foarte important pentru toţi participanţii la trafic ce tranzitează zona.

 Din datele Registrului Comerţului

 Revenind la firma care a câştigat licitaţia de reabilitare a celor 22 de drumuri intravilane, înregistrată în anul 1991, Monolit SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mihai Eminescu. Firma are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 20 de  părţi sociale, valoarea uneia fiind de 50 de lei. Asociaţi în firmă sunt Cristian Stroe, născut în 1957, în Constanţa, şi Cecilia Glodeanu, născută în 1965, în Constanţa. Ambii asociaţi deţin câte zece părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi 50% / 50%. Activitatea societăţii constă în „lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii