Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă caută o firmă care să furnizeze mobilier urban Cernavodenii, invitaţi la târgul de mărţişoare

ro

18 Feb, 2016 00:00 3600 Marime text


În această primăvară, Primăria Cernavodă îşi doreşte să cureţe şi să îngrijească oraşul, în scopul obţinerii unui mediu mai curat şi mai frumos pentru locuitorii urbei. În acest sens, administraţia locală a anunţat că organizează lansarea unei proceduri publice pentru atribuirea unui contract privind furnizarea de mobilier urban, cu o valoare estimată de 185.812 lei.  
 
Autoritatea publică locală doreşte ca, prin utilizarea eficientă a acestor fonduri bugetare, să achiziţioneze 500 de coşuri de gunoi stradale, 2.253 de plăcuţe pentru numerotarea locuinţelor, 320 de indicatoare stradale care să fie montate pe cei 140 de stâlpi ce vor fi furnizaţi. Tipul procedurii este cerere de ofertă, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Cei interesaţi de acest contract trebuie să depună ofertele până la data de 26 februarie.

Mărţişoare pentru doamne şi domnişoare

Şi pentru că primăvara bate la uşă, Primăria Cernavodă invită locuitorii oraşului la Târgul de Mărţişor. Toţi creatorii de mărţişoare sunt aşteptaţi, între 25 şi 29 februarie, să îşi expună creaţiile chiar în holul clădirii unde îşi desfăşoară activitatea administraţia locală.
 
Un alt proiect aflat în atenţia administraţiei locale vizează reabilitarea, cu fonduri europene, a şapte clădiri de utilitate publică aflate în proprietatea oraşului Cernavodă. În proiect sunt incluse unităţi de învăţământ (creşe şi grădiniţe), sediul Poliţiei Locale, sediul Jandarmeriei şi sediul Primăriei, care vor fi reabilitate termic. De asemenea, vor fi reparate acoperişurile şi instalaţiile interioare.
 
Pe agenda de lucru a primarului se mai regăseşte şi un proiect privind crearea unui club pentru persoane vârstnice. Prin intermediul acestui program, bazat pe finanţare externă, administraţia locală vrea să reabiliteze clădirea-monument a fostei Şcoli nr. 1, de pe strada Canalului, cu destinaţia de centru de îngrijire şi agrement pentru seniorii oraşului. Imobilul cuprinde ateliere de lucru, sală de dans, zonă de recreere, spaţiu pentru activităţi de agrement, dar şi dotări pentru primire şi servicii de îngrijire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii