Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru cupluri din comuna Topalu vor aniversa nunta de aur alături de aleşii locali

ro

10 Dec, 2015 00:00 3242 Marime text


Comuna Topalu se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. În acest sens, Primăria Topalu a pregătit o serie de evenimente care să aducă zâmbete pe chipurile locuitorilor comunei.
 
„Anul acesta, ne-am propus să binedispunem toţi locuitorii comunei. Copiii şi persoanele în vârstă vor beneficia, în primul rând, de un mic ajutor din partea Primăriei. Ca orice comunitate din mediul rural, ne-am pregătit pentru  încheierea anului 2015“, a declarat gospodarul-şef al Primăriei Topalu, Gheorghe Murat.
 
Astfel, fiecare bătrân va primi câte un pachet cu alimente de strictă necesitate, precum ulei, zahăr, făină şi cozonac, în valoare de 30 de lei. Nici cei mici nu vor fi uitaţi. Primăria comunei Topalu şi Consiliul Local au pregătit pentru fiecare dintre ei câte un pachet cu dulciuri, în valoare de 15 lei, pe care îl vor primi în prima zi de Crăciun.


 
De asemenea, pe 16 decembrie, la Căminul Cultural din localitate, va avea loc o festivitate de excepţie organizată de elevii şcolii din comună. „Este vorba despre o serbare a aniversării nunţii de aur pentru patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În aceeaşi zi, va avea loc şi o slujbă religioasă oficiată de preotul paroh al satului“, a anunţat primarul.
 
Şi pentru că au mai rămas doar câteva zile până la trecerea în noul an, Primăria se poate lăuda cu unele obiective îndeplinite în 2015, printre care finalizarea grupului sanitar de la şcoala gimnazială din comuna Topalu, cât şi  asfaltarea a trei străzi din localitate, cu finanţare de la Guvernul României. Dar la sfârşit de an, autoritatea publică locală nu se uită doar către realizări, ci priveşte cu speranţă şi către obiectivele pentru anul 2016, printre care se numără şi finalizarea lucrărilor de reabilitare a Cetăţii Capidava. Deşi proiectul nu a fost ocolit de probleme, administraţia publică locală speră ca situaţia să se rezolve, iar cetatea să îşi recapete strălucirea pentru a putea fi prezentată cu mândrie turiştilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii