Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuinţe pentru tineri, la Murfatlar Valentin Saghiu - „S-a emis ordinul de începere a construirii unui bloc ANL“

ro

26 Mar, 2015 00:00 7636 Marime text
Pentru cei mai mulţi tineri, locuinţele din blocurile ANL au cele mai mari şanse să fie cele pe care le pot numi „acasă“. Unul dintre oraşele în care blocurile ANL sunt deja prezente, dar insuficiente, este Murfatlar. Tocmai de aceea, primarul Valentin Saghiu a făcut demersurile necesare pentru ridicarea mai multor blocuri de locuinţe în oraşul în care a fost ales.
 
„Luni, 23 martie, s-a emis ordinul de începere pentru construirea unui bloc ANL, mai exact pentru executarea lucrărilor de construire la obiectivul de investiţie «Construire locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, cu regim de înălţime S+P+2E, 24 UL, pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraşul Murfatlar“, care a fost cuprins în cadrul «Programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii», prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe“, a declarat primarul Valentin Saghiu, pentru ZIUA de Constanţa.

„Amplasamentul pe care se va realiza investiţia are o suprafaţă totală de 1.250 de metri pătraţi, iar construcţia propusă reprezintă un bloc de locuinţe cu regim de înălţime S+P+2E. Aceasta va fi organizată pe două scări. Scara A va cuprinde 12 unităţi locative cu câte două camere, deci va fi un bloc de apartamente, iar scara B va cuprinde 12 unităţi locative cu o singură cameră. În total, construcţia va fi compusă din 24 de unităţi locative dispuse pe parter şi pe cele două etaje, iar la subsol vor fi organizate două spaţii tehnice şi 24 de boxe pentru depozitare, câte una pentru fiecare unitate locativă“, a explicat Valentin Saghiu. Construcţia blocurilor va costa Agenţia Naţională pentru Locuinţe aproape 2,3 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii