Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infrastructura rutieră, prioritate a Primăriei Topraisar Piaţa agroalimentară, în cărţi pentru 2016

ro

04 Feb, 2016 00:00 4023 Marime text


Pe lângă numeroasele investiţii în aspectul localităţii şi în sistemul educaţional, administraţia publică locală din comuna Topraisar acordă o atenţie deosebită reabilitării infrastructurii rutiere din comună. Un proiect important, care se află în faza studiului de fezabilitate, este asfaltarea a şase kilometri de străzi din toată comuna.
 

„Pentru acest proiect, autoritatea publică locală speră să obţină finanţare europeană. Momentan, aşteptăm ca sesiunea de depuneri de proiecte să devină activă. Este important ca acest proiect să se concretizeze pentru locuitorii comunei“, a declarat primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe, pentru ZIUA în judeţ.

O nouă piaţă agroalimentară la Topraisar - „Se lucrează la documentaţie“



Un alt proiect care se află în atenţia administraţiei locale vizează deschiderea unei pieţe agroalimentare în localitatea Topraisar. Aici, producătorii locali de legume ar urma să îşi comercializeze propriile produse. Pentru ca ei să obţină o tarabă, vor trebui să plătească o taxă modică către administraţia locală.
 

„Studiul de fezabilitate pentru această piaţă este deja făcut. În continuare, se lucrează la documentaţie. Primăria îşi doreşte să ajute localnicii să îşi vândă mai uşor legumele. Poate, la vară, turiştii vor prefera să achiziţioneze produsele sătenilor şi nu vor mai cumpăra de la marile hipermarketuri. În orice caz, vizăm construirea unei pieţe autentice româneşti“, a declarat primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe

 
Viitoarea clădire în care va funcţiona piaţa agroalimentară reprezintă o investiţie de la bugetul local de aproximativ 200.000 de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii