Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harnicii fac iarna car şi vara... îşi iau buldoexcavator Comuna Saligny a dotat Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

11 Jun, 2015 00:00 2250 Marime text
O veche zicală românească spune că românul vrednic îşi face iarna car şi vara sanie. Lucrul este bine ştiut şi de primarul comunei Saligny, Ion Beiu, care, din primăvară, a început pregătirile pentru sezonul rece, iar la începutul verii, planurile i s-au definitivat.

Mai precis, administraţia locală de la Saligny a achiziţionat, prin procedură de cerere de ofertă, un buldoexcavator dotat cu turbofreză pentru zăpadă. Achiziţia utilajului s-a făcut în cadrul proiectului derulat de autorităţile locale - „Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Saligny“. Acesta va fi folosit inclusiv la înlăturarea omătului de pe drumurile de acces din comună.

Utilajul a costat 282.575 de lei şi va fi livrat de firma Ret Utilaje SRL. Boldoexcavatorul va ajunge în dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii. Chiar dacă cinci firme au depus oferte la procedura de achiziţie, contractul a fost atribuit societăţii comerciale din Bucureşti, care a oferit preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a contractului era, iniţial, 307.905 lei. Procedura de achiziţie aleasă a fost cerere de ofertă online, iar ofertantul câştigător trebuie să îşi menţină oferta timp de 90 de zile. „Banii provin din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală - PNDR“, a explicat şeful autorităţii locale de la Saligny.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii