Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal pe teren nou, la Pantelimon Sătenii de la Runcu aşteaptă nerăbdători construcţia unui cămin cultural

ro

28 May, 2015 00:00 2297 Marime text


Primăria Pantelimon are mai multe proiecte în desfăşurare, pentru realizarea cărora primarul Vasile Neicu a depus eforturi susţinute ani la rând. Administraţia publică locală intenţionează să înceapă lucrările la Căminul Cultural din Runcu, proiect pentru care a obţinut deja autorizaţie de construcţie, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie organizată pe SEAP licitaţia pentru găsirea constructorului. Un alt proiect major aflat pe lista de priorităţi a gospodarului-şef vizează construcţia unui nou teren de sport.

„Avem început un proiect pentru construcţia unui nou teren de sport în Pantelimon. Proiectul a fost depus pe GAL (n.r. Grupul de Acţiune Locală) şi a trebuit să-l oprim, la un moment dat, pentru că s-a greşit procedura şi am fost nevoiţi să o reluăm. Însă, dacă va fi reluată, din acest an, fotbaliştii de la echipa Ulmetum îşi vor desfăşura antrenamentele şi partidele de fotbal pe un teren ultramodern, care va face o concurenţă serioasă celorlalte spaţii de joc din alte comune. Vom face un teren nou, cu gazon ultramodern, împrejmuit, cu tribune şi vestiare. Cel vechi va fi desfiinţat complet apoi. Valoarea proiectului ajunge la 150.000 de lei“, a declarat primarul comunei Pantelimon.

Mai mult, comuna Pantelimon se poate lăuda cu faptul că stă destul de bine la capitolul investiţii. Mai multe proiecte au fost acceptate la finanţare, iar în unele cazuri, lucrările au fost deja începute. Din spusele gospodarului-şef Vasile Neicu, începând de anul acesta, Primăria se va îngriji de proiectul privind montarea sistemelor centralizate de apă şi canalizare, astfel încât, în mai puţin de doi ani, toate gospodăriile să fie racordate la acestea. Mai mult, pentru ca bucuria să fie completă, Primăria comunei Pantelimon a primit fonduri de la Uniunea Europeană, drept pentru care, la începutul acestui an, au fost demarate lucrările la sistemul de apă, care se va întinde pe aproximativ 20 de kilometri şi va acoperi satele Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni, aşa cum anunţă primarul Vasile Neicu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii