Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dulciuri, spectacole şi voie bună Copiii din Crucea primesc daruri de 1 Iunie din partea primarului Gheorghe Frigioi

ro

28 May, 2015 00:00 1800 Marime text


Ziua Internaţională a Copilului bate la uşă, iar prichindeii aşteaptă ca atenţia să fie îndreptată asupra lor în această zi mai mult decât în celelalte.

Și tocmai pentru că ştiu că cei mici au mari aşteptări în acest moment, primarii din judeţ au început deja pregătirile pentru sărbătoarea copiilor. Primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, fiind extrem de ataşat de cei mici şi datorită meseriei de dascăl pe care a practicat-o cu atâta dăruire, a pus deja la punct toate detaliile pentru desfăşurarea zilei de 1 Iunie.



„Am pregătit spectacole pentru toţi copiii, adecvate vârstei; spectacole de teatru, muzică şi dans, susţinute la Căminul Cultural din Crucea, dar şi în aer liber. Vor veni trupe profesioniste care vor face un spectacol frumos pentru toţi copiii“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi, pentru ZIUA de Constanţa. Însă cum ar arăta Ziua Copilului fără dulciuri? Tocmai de aceea, după petrecerea dată în cinstea lor de autorităţile locale, primarul, alături de reprezentanţii Consiliului Local, va împărţi daruri celor mici. „Le vom dărui tuturor dulciuri de foarte bună calitate, pe care copiii nu şi le pot permite în fiecare zi, sucuri naturale şi alte produse de care sigur se vor bucura. Nu le vom oferi jucării, pentru că nu putem şti preferinţele fiecărui copil, fiind vorba şi de mai multe categorii de vârstă, dar cu siguranţă dulciurile pe care le vom oferi le vor face o mare bucurie. Este vorba despre aproximativ 600 de copii din toate satele arondate comunei, cărora sperăm să le îndulcim ziua“, a declarat primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi. Pentru cei mai mici însă, darul cel mare va veni la toamnă, odată cu începutul noului an şcolar, atunci când prichindeii vor învăţa în noul sediu al grădiniţei, aflat acum în construcţie, după mai mulţi ani de trudă a aleşilor locali.

În altă ordine de idei, Gheorghe Frigioi a adăugat că, de săptămâna viitoare, vor începe probele la staţia de biogaz şi la centrala eoliană, realizate de Primărie prin fonduri europene. „Lucrările în cadrul acestui proiect sunt deja finalizate, săptămâna viitoare încep primele probe şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, acestea să intre în circuit şi să producă energia necesară acoperirii nevoilor locale“, a declarat primarul comunei Crucea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii