Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dar din dar se face Rai!“ Primăria Cumpăna, în sprijinul semenilor - 25 de paturi electrice, distribuite celor în nevoie (galerie foto)

ro

29 Jan, 2015 00:00 1662 Marime text
Grija principală a unui primar este legată în principal de condiţiile de trai ale comunităţii şi, mai ales, ale oamenilor aflaţi în nevoie. Activitatea intensă care a vizat parteneriate pe plan naţional şi internaţional a făcut posibilă cunoaşterea Asociaţiei de Întrajutorare a Spitalelor din România - „Verein Medikamenten, Medizinal und Spitalgeräte Hilfe für Rumänien“, organizaţie care a donat 25 de paturi electrice, de spital, echipate corespunzător, destinate persoanelor nevoiaşe din Cumpăna. Zece paturi au fost repartizate de Primăria Cumpăna, în aceste zile, Azilului „Tinereţe fără bătrâneţe“ din comună, zece au ajuns la Spitalul de Recuperare din Eforie Nord, iar de cinci paturi vor beneficia alţi membri ai comunităţii.

Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentate legal de primar economist Mariana Gâju, mulţumesc, pe această cale, pentru gestul deosebit Asociaţiei de Întrajutorare a Spitalelor din România.

Tot în aceste zile, Primăria Cumpăna va repartiza peste 2.500 de articole de veselă (farfurii şi boluri) de producţie autohtonă către obiective social-educative de pe raza comunei: Cantina socială de pe lângă Biserica „Sf. Cuvioasă Parascheva“, Centrul after-school, Grădiniţele „Sf. Maria“ şi „Florilor“, precum şi laboratorul de turism al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“. Aceste produse reprezintă o donaţie făcută de o societate de profil din ţară, cu sprijinul unor sponsori locali.

„«Dar din dar se face Rai», spune un proverb românesc. Eforturile susţinute ale administraţiei publice locale, ce are în vedere grija permanentă şi preocuparea faţă de semenii noştri, faţă de serviciile sociale, demonstrează că venim în sprijinul acestora şi niciodată nu vom gândi că este o înjosire să cerem sprijin pentru a-l oferi mai departe celor care au nevoie, mai ales copiilor şi vârstnicilor. Dar nu îi vom susţine niciodată pe cei certaţi cu munca şi cu grija faţă de copii şi faţă de bătrâni“, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii