Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu bani de la bugetul local Primăria Pantelimon va avea un sediu extins

ro

28 Sep, 2017 00:00 2035 Marime text
Până în noiembrie, când va avea loc un alt scrutin privind alegerea unui nou primar al comunei Pantelimon, reprezentanţii administraţiei publice locale încearcă să răspundă nevoilor comunităţii.
 
În această perioadă, în comuna Pantelimon se lucrează la două proiecte mari. Primul vizează reabilitarea unor drumuri comunale, iar celălalt va permite extinderea sediului Primăriei.
 
În ceea ce priveşte reabilitarea drumurilor comunei, viceprimarul comunei Pantelimon, Gheorghe Martinescu, a afirmat că lucrările se derulează în baza unui proiect aprobat şi finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală: „Proiectul este realizat în procent de 30% şi cuprinde drumuri din localităţile Pantelimon, Pantelimonu de Jos şi Runcu. Este vorba despre aproximativ 14 kilometri de drumuri comunale, dar tot nu rezolvăm integral problema asfaltării tuturor drumurilor pe care le administrăm. Mai rămân drumurile din satele Nistoreşti şi Călugăreni. Pe acestea sperăm să le facem printr-un alt proiect, pe care l-am depus tot pe PNDL“.

Proiect pentru funcţionarii publici 

Potrivit viceprimarului Gheorghe Martinescu, lucrările privind extinderea sediului Primăriei au fost demarate relativ recent. „Acest proiect va fi realizat cu bani din bugetul local al comunei, valoarea sa fiind estimată la aproximativ 400.000 de lei”, a menţionat viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Pantelimon. Acesta a adăugat că se vor construi trei birouri noi, un spaţiu destinat arhivei Primăriei Pantelimon, dar şi noi grupuri sanitare.
 
„Noi sperăm ca întreaga lucrare să se definitiveze undeva la jumătatea anului viitor. Cert este că aveam nevoie de noi spaţii astfel încât să asigurăm condiţii optime de lucru pentru toţi funcţionarii din instituţia noastră“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, viceprimarul comunei Pantelimon, Gheorghe Martinescu.
 
Indiferent cine va prelua mandatul de primar al comunei în urma scrutinului electoral din 5 noiembrie anul curent, vicele este convins că proiectele aflate în derulare vor continua, iar cele care au fost depuse, dacă vor fi aprobate, vor fi implementate, astfel încât dezvoltarea şi modernizarea comunei Pantelimon să nu rămână doar simple năzuinţe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii