Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul after school, un proiect care creşte văzând cu ochii Ziua Copilului va fi marcată la Topraisar pe... 4 iunie

ro

28 May, 2015 00:00 2229 Marime text


Ziua de 1 Iunie se va serba la Topraisar pe... 4 iunie. Pentru că Ziua Copilului coincide anul acesta cu a doua zi de Rusalii, zi liberă legală, primarul a decis să nu le ştirbească celor mici bucuria unei zile în plus de vacanţă, astfel că serbarea dată în cinstea lor va avea loc puţin mai târziu.

„Pe 4 iunie, vom avea spectacole pentru toţi copiii, de la grădiniţă până la cei de la clasa a IV-a. În toate căminele culturale din comună - la Topraisar, Biruinţa şi Potârnichea. Cei mici se vor strânge în jurul prânzului, astfel încât să nu deranjăm programul şcolar. Va veni o trupă de entertaineri care vor face pentru ei un spectacol frumos, antrenant, care să îi ţină în priză“, a declarat primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe. În altă ordine de idei, dar păstrând segmentul educaţional, şeful administraţiei publice locale a explicat că principala sa preocupare este finalizarea lucrărilor la after school-ul din Topraisar, un proiect de suflet la care a lucrat foarte mult pentru a ajunge la acest stadiu.



„Pentru noi, educaţia copiilor este extrem de importantă. Trebuie să creăm condiţii prielnice de studiu, să facem o infrastructură şcolară adecvată nevoilor actuale, de aceea consider că investiţia într-un centru after school este de bun augur. După mai mulţi ani în care am lucrat la proiect, centrul acesta, dedicat educării copiilor şi după orele de scoală, se află în toiul construcţiei. Pot spune că mă uit în fiecare zi pe geam şi văd cum evoluează lucrările, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Cei mici se vor bucura aici de toate utilităţile necesare studiului, inclusiv Internet, dar şi de condiţii moderne. Investiţia se ridică în jurul sumei de 200.000 de euro şi include, pe lângă dotările centrului, şi un loc de joacă adecvat“, a explicat primarul comunei Topraisar. „De asemenea, ne bucurăm să vedem că un alt proiect la care am lucrat mai mult timp se apropie de implementare, cel al parcului din Topraisar. În scurt timp urmează să fie demarate şi acolo investiţiile“, a conchis primarul Stelian Gheorghe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii