Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltările, pe lista de priorităţi a primarului George Scupra Parcul din oraşul Ovidiu, darul „rezervat“ de aleşi pentru Paşte

ro

03 Mar, 2016 00:00 3922 Marime text


Primăvara aduce vreme bună şi forţe proaspete pentru toate primăriile judeţului. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Ovidiu, unde edilul-şef George Scupra a demarat campania de curăţenie generală a oraşului, cu bani de la bugetul local.  Astfel, în perioada următoare, toate străzile oraşului vor fi reparate, canalele vor fi decolmatate, iar băncile vor fi înlocuite. Mai mult, în această primăvară, administraţia va amenaja şi două parcări. Una dintre ele va fi situată pe strada Primăverii.
 

„Ne referim la zona Clubului Sportiv, din strada Primăverii. Este o zonă aglomerată urban, unde era nevoie de o parcare. Avem Şcoala nr. 2, Parcul Primăverii, inaugurat anul trecut, avem biserică, grădiniţă. O zonă aglomerată, unde era nevoie de o parcare pe toată lungimea străzii. O să terminăm lucrările săptămâna viitoare. Deja au fost pietruite, se lucrează la borduri şi săptămâna viitoare, probabil, în funcţie de vreme, turnăm şi asfaltul“, a declarat George Scupra.


O altă parcare care urmează a fi amenajată este situată chiar lângă cimitirul din oraş. De asemenea, toate cimitirele din satele care aparţin de Ovidiu vor intra în procese de curăţenie.


 
Autoritatea publică locală îşi mai doreşte ca, în această primăvară, să amenajeze şi sensul giratoriu de la intersecţia drumului naţional care traversează oraşul şi strada Poiana, pentru a evita accidentele pe viitor şi a facilita accesul pe drumul naţional al autoturismelor care ies de pe străzile lăturalnice. La capitolul asfaltare, reprezentanţii administraţiei locale au mai punctat că proprietăţile private situate pe Şoseaua Naţională vor beneficia de intrări asfaltate înspre acestea.
 
Un alt proiect - în valoare de două milioane de euro -, finanţat cu fonduri europene, care se apropie de final, este cel al Parcului Faleză, care va inaugurat, cel mai probabil, în luna mai, conform reprezentanţilor administraţiei locale.

Primăria Ovidiu pregăteşte o festivitate dedicată doamnelor şi domnişoarelor

Pe 5 Martie, toate doamnele şi domnişoarele sunt invitate la Centrul Cultural „Elena Roizen“ din Ovidiu pentru a lua parte la un spectacol organizat în cinstea lor. „Ştim că femeile muncesc mult mai mult decât bărbaţii şi merită să le cinstim măcar în această zi. Este un spectacol cu intrare gratuită, cu muzică şi voie bună“, a declarat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
În cadrul evenimentului, vor urca pe scenă ansamblurile „Dobrogeanca“, „Armânamea“ şi Corul de copii din Ovidiu. Din Bulgaria, va veni special ansamblul „Mistica“, aflat sub coordonarea maestrului Zahari Mednikaro.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • urăsc minciuna 03 Mar, 2016 12:50 Din cate stiu eu mai este pana începe campania, mai spuneti de alții ca isi fac campanie pe facebook dar voi ce faceti. Sa va fie rusine