Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea străzilor din Techirghiol, o prioritate pe agenda primarului Iulian Soceanu

ro

22 Sep, 2016 00:00 3872 Marime text
Unul dintre cele mai vestite oraşe de la malul mării, după Constanţa şi Mangalia, este Techirghiol, aflat la doar 16 kilometri distanţă de capitala judeţului. Cei mai mulţi români au auzit însă de acest oraş datorită efectelor benefice ale băilor cu nămol, care se fac pe timp de vară chiar lângă lacul cu acelaşi nume. Pentru a nu-i dezamăgi pe turişti, ba chiar pentru a atrage cât mai mulţi, administraţia depune de ani buni eforturi susţinute pentru implementarea diverselor programe care să ducă la dezvoltarea armonioasă a oraşului, condus de primarul Iulian Soceanu.
 
Mai multe proiecte aflate pe agenda primarului vizează asfaltarea străzilor din oraş, infrastructura rutieră dând mari bătăi de cap locuitorilor urbei. De altfel, în această perioadă se lucrează la modernizarea şi amenajarea a 12 străzi din oraşul Techirghiol, dar şi la un proiect pentru asfaltarea altor artere rutiere din localitate.
 
„Vorbim despre un nou proiect de asfaltare a drumurilor din oraşul nostru, proiect în care am inclus 15 străzi. În acest moment, ne aflăm în faza de redactare a proiectului. De menţionat că, în total, avem două proiecte pentru asfaltarea a 27 de străzi, celălalt vizând asfaltarea şi modernizarea a 12 străzi. Dacă ambele proiecte vor fi aprobate, aproape 95% din infrastructura rutieră a oraşului va fi asfaltată“, ne-a declarat primarul oraşului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.
 
De altfel, pentru ca circulaţia pe arterele rutiere ale oraşului să fie cât mai sigură, administraţia a instalat, cu 100.000 de lei - de la bugetul local, încă din această vară, camere video, menite să ţină la distanţă răufăcătorii.
 
În altă ordine de idei, autoritatea publică locală condusă de Iulian Soceanu a investit şi în sectorul privind iluminatul public din oraş. Pe mai multe străzi au fost instalate lămpile pietonale achiziţionate de Primărie anul trecut, dar amplasate în zone care erau deja bine luminate, oraşul rămânând cu zone excesiv luminate şi zone mai degrabă întunecoase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii