Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreşteDobrogea Mesajul şefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar-șef de poliție Constantin Dancu

ro

24 Nov, 2017 00:00 3802 Marime text
La 14 noiembrie sărbătorim 139 de ani de la reîntregirea statului român prin alipirea Dobrogei, datorită faptelor de eroism ale înaintașilor.
Cinstind sacrificiile și jertfa predecesorilor, dobrogenii au demonstrat, de-a lungul timpului, în contextul unui mozaic etnic caracterizat de multiculturalitate pe aceste meleaguri, respect pentru diversitate și pentru valorile celor din jur.

În acest moment special de sărbătoare pentru locuitorii unui ținut aparte, sunt onorat să vă transmit în numele meu și al polițiștilor constănțeni, cele mai alese gânduri și urări de bine. Doresc să vă asigur încă o dată că suntem în slujba cetățenilor, că principala noastră preocupare este siguranța dumneavoastră, crearea unui climat de ordine și pace socială în comunitatea dobrogeană din județul Constanța.

Prioritatea noastră constantă este și apropierea de viața comunității pe care o servim, prin programe cu acțiuni concrete pentru prevenirea și combaterea criminalității, îmbunătățirea climatului de siguranță civică și a parteneriatului cu societatea civilă.

De Ziua Dobrogei, adresez tuturor cetățenilor județului Constanța urări de sănătate, împliniri personale și profesionale și vă mulțumesc în același timp pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că ați înțeles să fiți alături de noi. Sunt convins că numai împreună vom reuși să îndeplinim toate proiectele ce concură la siguranța cetățeanului și la binele comunității.


Citeşte şi:
 
ZIUA de Constanţa lansează, în curând, Îndreptarul de iubire
 
Zi după zi, până la Ziua Dobrogei, ZIUA de Constanţa va fi semnalul, apelul, conştiinţa care #sărbătoreşte Dobrogea

Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
 
Ziua Dobrogei

#sărbătoreşteDobrogea: Mesajul Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa

#sărbătoreşteDobrogea: Mesajul colonelului Constantin Dima, inspector-șef IJJ Constanța

#sărbătoreşteDobrogea: Mesajul locotenent-colonelului Ion Vlăduţ, prim-adjunct al inspectorului şef al ISU Dobrogea Constanţa

#sărbătoreşteDobrogea: Manifestul jurnaliştilor ZIUA de Constanţa, adresat autorităţilor locale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii