Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, precizări importante în ce priveşte abonamentele pentru sezonul 2019/2020

ro

10 Jul, 2019 00:00 2247 Marime text
Procesul de achiziţionare a abonamentelor pentru stagiunea 2019/2020 la meciurile de pe teren propriu ale FC Viitorul va continua până în data de 11 iulie a.c.
 
Clubul constănţean a făcut câteva precizări importante pentru cei care şi-au achiziţionat deja un abonament pentru sezonul următor: „După data de 10 iulie vor fi disponibile abonamentele fizice, ele vor putea fi ridicate din Complexul Academiei Hagi. Abonaţii vechi şi-au păstrat locurile rezervate telefonic şi sunt aşteptaţi la stadion să îşi ridice cardurile. Abonaţii noi îşi pot comanda abonamentele online şi vor primi cardurile tot după 10 iulie“.
 
Abonamentele sunt valabile pentru sezonul regulat, play-off / play-out şi tururile preliminare din Europa League. Preţuri: la peluză - 100 de lei, la tribuna a 2-a - 300 de lei, la tribuna 1 - 400 de lei, la tribuna 0 - 800 de lei.
 
În tribuna a 2-a, sectorul D, se emit abonamente dedicate familiilor. Abonamentul este valabil doar pentru familiile cu copii cu vârsta de până la 14 ani şi se poate emite doar în urma prezentării unei copii după certificatul de naştere al copilului. Abonamentele Family se pot achiziţiona la preţurile de 700 de lei (2 adulţi + 1 copil) şi de 800 de lei (2 adulţi + 2 copii).
 
Elevii şi studenţii beneficiază la abonamente de un preţ special, cu reducere de 25%, la peluză. Preţul - 75 de lei. Abonamentul se poate emite doar în urma prezentării unui act de identitate şi a carnetului de elev / legitimaţiei de student. La tribuna 2 se emit şi abonamente Senior (pentru pensionari), cu reducere de 25%, preţul fiind 225 de lei. Abonamentul se eliberează doar în urma prezentării unui act de identitate şi a talonului de pensie.
 
Pe site-ul bilete.ro, se mai menţionează: „Abonamentul nu este transmisibil. Clubul prelucrează datele cu caracter personal (nume, prenume, CNP) în baza obligaţiilor legale. Utilizarea neautorizată se consideră infracţiune. Abonamentul permite o singură intrare la fiecare meci. Taxa de înlocuire a cardului pierdut/furat este de 10 RON, iar pierderea / furtul cardului se anunţă imediat la office@bilete.ro. Utilizatorul acestui abonament se obligă să respecte normele legii 04/2008 şi 10/2012, să nu introducă în incinta băuturi alcoolice, mijloace pirotehnice, obiecte contondente, să nu aibă un comportament rasist, să nu scandeze trivialităţi sau obscenităţi, să ocupe loc numai în sectorul menţionat pe bilet, să nu ocupe scările stadionului şi să evacueze imediat sectorul la solicitarea forţelor de ordine. FC Viitorul Constanţa nu îşi asumă nicio responsabilitate materială faţă de eventualele sancţiuni disciplinare dictate de autorităţile în drept care interzic accesul spectatorilor pe terenul propriu“.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii