Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Kreici are din nou nevoie de ajutorul nostru!

ro

07 Jun, 2015 13:30 5687 Marime text
 
Un tânăr din Medgidia se luptă de vreo trei ani să trăiască. El s-a luat la trântă cu o boală nemiloasă - o tumoare intracraniană expansivă bilaterală – pe care speră să o doboare. Având în vedere localizarea tumorii, simptomele au fost greu sesizabile (apatie, lipsă de concentrare, ameţeli, dureri de cap, tulburări minore de vedere), aceasta fiind descoperită într-un stadiu foarte avansat, având dimensiuni de aproximativ 7 cm.
Ionuţ Kreici are doar 34 de ani. A fost operat în urma cu trei ani, la Hanovra, după ce oamenii cu suflet au donat bani, şi a reuşit atunci să îşi revină şi să o ia de la capăt. Nu fără eforturi. A făcut faţă cu stoicism chimioterapiei şi radioterapiei. Atunci rapperul Raku s-a implicat şi a susţinut un concert umanitar pentru a-l ajuta pe Ionuţ Kreici. Deşi iniţial părea imposibil, suma a fost, totuşi, strânsă şi asta datorită tuturor celor care au aflat despre cazul lui Ionuţ.
Acum Ionuţ o va lua de la capăt, căci are nevoie de încă o operaţie. De aceea familia, prietenii şi apropiaţii lui fac apel din nou la oameni. Se spune că, de multe ori, timpul este duşmanul nostru. Aşa este şi în acest caz. Timpul în care trebuie să facă rost de banii necesari pentru această nouă intervenţie este foarte scurt, operaţia fiind programată în 15 iunie.
Medicii din România i-au dat şanse minime de supravieţuire, însa prof. dr. H. Bertalanffy, de la Centrul de Neurochirurgie Vasculară din Hanovra, a acceptat să îl opereze de urgenţă. Costul operaţiei este de 35.000 de euro, sumă de care nu dispune familia în acest moment. Toţi apropiaţii se zbat să o obţină în cel mai scurt timp. Orice donaţie este foarte importantă pentru familie în acest moment şi îi poate ajuta să îl transporte de urgenţă în Germania, sporindu-i astfel şansele de supravieţuire.
Oricine poate ajuta cu orice sumă de bani prin virament în următoarele conturi deschise la Raiffeisen Bank, Ag. Medgidia:
 
RO66RZBR0000060017742639 – EURO
RO02RZBR0000060017739717 – LEI
Titular cont: Kreici Ileana
RAIFFEISEN BANK, Ag. Medgidia, Str. Republicii, Nr. 12
SWIFT: RZBRROBU

 Apelul este lansat şi pe pagina de Facebook "Să Îl Ajutăm Pe Ionuţ Kreici"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii