Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel Umanitar Florin Dăescu are nevoie de ajutorul nostru

ro

18 Jul, 2014 19:16 4599 Marime text
Florin Dăescu, din Drobeta Turnu Severin, este diagnosticat cu Bronșiectazie. Are 41 de ani, este dependent de oxigen din 2008 şi are recomandare de transplant pulmonar. 

În 2011 a fost foarte aproape  de şansa de a fi transplantat - Ministerul Sănătăţii a aprobat dosarul lui de obţinere de fonduri prin Ordinul 1011. Din păcate în 2011 clinica AKH Viena, pentru care se aprobase dosarul lui Florin, a decis în urma unui control, că nu poate fi realizat transplantul pulmonar, din cauza stării precare în care Florin se găsea (era foarte slab, cu muşchii atrofiaţi şi cu tratament recent pentru TBC).
Deşi ştia că odată respins de AKH nu se mai poate întoarce pentru o nouă încercare, Florin nu a abandonat lupta - a lucrat la tot ce spuseseră medicii austriaci că îi împiedică să îl accepte ca pacient eligibil. A făcut recuperare pentru a-şi reface musculatura, a luat în greutate.

Pentru prima dată medicii departamentului de transplant pulmonar AKH Viena au acceptat să consulte din nou un pacient respins în trecut . L-au invitat din nou la AKH pentru teste/ consult pretransplant, în data de 29 iulie 2014  trebuie să fie in Viena, la spitalul AKH.
Fiind dependent de oxigen, poate fi transportat doar cu ambulanţa, însoţit de medic. Până la data consultului de la Viena, trebuie să facă în România, la Bucureşti, toate investigaţiile solicitate de clinica austriacă. Pentru a realiza investigaţiile solicitate de clinica AKH, pentru a achita costurile de transport (salvarea) şi costurile pentru consultul şi testele de la Viena, Florin are nevoie de aproximativ 2000 de euro.
Aici este contul lui Florin unde se pot depune bănuți să îl ajutăm. Orice sumă este importantă! 
 
Florin a mai avut o programare la Viena în data de 1 Iulie, dar lipsa banilor a făcut să o amâne. Poate de această dată reuşeşte să ajungă pentru o încercare de care Viaţa lui depinde. Dacă nu face acest transplant, șansele lui de supraviețuire sunt foarte foarte mici! 
 
IBAN - RO29RNCB0462034622090001 -  Euro
IBAN - RO41RNCB0318034622090001 -  Ron
Titular - DAESCU FLORIN SEBASTIAN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii