Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Sebastian Ghiță face ANUNȚUL - cum se va numi noul său partid. LOVITURĂ pentru UNPR

ro

20 Jan, 2015 12:23 1630 Marime text
Deputatul Sebastian Ghiță, patronul România TV, susține că a lansat o serie de sondaje pentru noul său partid. Ghiță dă o lovitură grea celor de la UNPR, cărora le fură, practic, numele, informează www.stiripesurse.ro.
 
”Noua structură, cel puțin propunerea mea va fi să ne îndreptăm spre progresism. Aceasta este propunerea mea pentru denumirea partidului: Progres România.
 
Probabil că ne va lua o lună de zile ca să strângem cele 25.000 de semnături. 1 martie este o țintă fezabilă, când vom încerca să ducem partidul pentru înscrierea la Tribunal”, a declarat Sebastian Ghiță, la DC News Live.
Ghiță dă o lovitură celor de la UNPR, al căror partid se numește Uniunea Națională pentru Progresul României și au ca doctrină progresismul.
 
Sebastian Ghiță a precizat că nu va încerca să rupă parlamentari din actuala Legislatură. ”Nu ne transformăm într-un nou UNPR sau într-un nou vanghelion, că nu asta este ideea”, a mai precizat Ghiță.
 
Sebastian Ghiță a explicat că miza sa este de a aduce în partidul său specialiști. ”Noi vom lăsa pensionarii PSD-ului, miza noastră este să aducem tineri. Unul dintre punctele noastre este să creăm un program guvernamental prin care tinerii să-și poată lua o casă, pe care să o plătească în 20 de ani”, a precizat Ghiță. Integral pe www.StiripeSruse.ro
 
Sursa text: www.Ştiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii