Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Liviu Dragnea a bătut cu pumnul în masă. Mesaj tranșant pentru senatorii PSD

ro

13 Oct, 2015 17:09 1496 Marime text
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat astăzi un avertisment dur pentru senatorii social-democrați care absentează de la lucrările plenului, poziția transantă a acestuia venind după ce coaliția nu a reușit să treacă un proiect important al Guvernului din cauza mai multor zeci de absențe, potrivit știripesurse.ro.
 
Întrebat cum comentează lipsa majorității din Senat la mai multe proiecte guvernamentale, Dragnea a declarat: „Asta nu e un lucru bun, pentru că nu a fost o mobilizare foarte bună. Am vorbit cu noul lider de la Senat și i-am spus că nu așa trebuie gestionată activitatea în grupul nostru. Sper să fie ultimul accident de acest gen”, a declarat Liviu Dragnea.
 
„Fiecare dintre noi de unde luăm salariul trebuie să mergem și la muncă și dincolo de asta e respectul față de toți cei care ne-au trimis în Parlament. Colegii mei să înțeleagă că Parlamentul nu este gluma și nici moft. Nu a fost nimeni obligat să candideze”, a mai spus liderul PSD.
 
Întrebat dacă va ține cont de absențe la întocmirea listelor de parlamentari, Dragnea a răspuns: „Este primul criteriu care va fi luat în calcul de toată conducerea partidului și de toate organizațiile județene”.



Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii