Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Fost ofiter SRI, detalii privind demisia lui Maior

ro

27 Jan, 2015 14:06 2468 Marime text
Fostul ofiter SRI şi senator PSD în Comisia de control a SRI, Daniel Savu a declarat ca directorul SRI George Maior luase, în opinia sa, decizia de a demisiona înainte de a acorda interviul care a făcut valuri în presă la sfârşitul acestei săptămaâni, potrivit Stiripesurse.ro.

"Interviul a fost dat cu premeditare, stiind ca isi va da demisia, sa puna multe lucruri pe care le avea de spus cat inca avea calitatea de director SRI.

Interviul este foarte amplu, foarte stufos, este destinat si marelui public si specialistilor", a spus Daniel Savu la Antena 3.
El a precizat ca respingerea legilor Big Brother nu a fost un semnal bun pneru cei care le-au sustinut.

"Niste legi respinse de CCR nu sunt un element de bine pentru cei care le-au sustinut. Noi le-am sustinut in Comisie dar sunt de acord cu CCR, trebuie sa fie adaptate Constitutiei", a spus Savu,

Cat despre profilul viitorului director SRI, Savu a spus: "Trebuie sa fie un om de echilibru care sa fie acceptat si pe plan international, pe profilul lui George Maior. (...) Maior a transformat fundamental serviciul. Linia nu trebuie schimbata", a spus Maior.

El a mai precizat si ca presedintele Klaus Iohannis isi va pune amprenta pe noua numire, dar in acord cu CSAT si Parlament. Intergral pe www.stiripesurse.ro
 
Sursa text: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii