Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Cumnatul lui Victor Ponta, TUN de peste 8 milioane de euro

ro

01 Mar, 2015 08:52 1650 Marime text
Afacerile cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, încep să iasă din ce în ce mai mult la iveală. Se pare că firma acestuia avea un anumit mod de operare: favorită la câștigarea contractelor pe bani publici, firma lui Herțanu lua banii, dar lucrările se executau mai puțin de jumătate, notează stiripesurse.ro.

Un astfel de contract a primit Iulian Herțanu și în comuna Arsura, din județul Vaslui. Firma lui Herțanu a câștigat o licitație în valoare de 35 de miliarde de lei vechi, dar lucrările au fost efectuate doar pe jumătate, asta deși banii au fost încasați încă din 2009.

Vorbim despre modernizarea si reconstruierea retelei de apa din comuna vasluiana Arsura si localitatea Pahnesti, unde firma Grossman a primit o lucrarea si a subcontarctat-o lui SC GELI SRL, firma care in trecut a fost administrata de catre actualul edil al municipiului Ioan Ciupilan si care in acest moment este in insolventa. Lucrarile ar fi trebuit sa inceapa in anul 2008, iar valoare totala depaseste 35 de miliarde lei vechi, bani pe care firma SC *Grossmann* Engineering Group SRL i-a incasat , insa lucrarile nu au fost efectuate. Potrivit edilului comunei vasluine Arsura, principala vina apartine firmei SC Grossmann* Engineering Group SRL care se face vinovata dupa acte, insa cei care ar fi trebuiti sa fie trasi la raspundere sunt cei de la firma huseana-SC Geli SRL, informează presa locală, citată de stiripesurse.ro.


Citeşte integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii