Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șriripesurse.ro Rețineri de răsunet ale DIICOT în această seară

ro

28 Jan, 2015 21:42 2584 Marime text
 
Procurorii au efectuat în această seară două rețineri de răsunet, informează stiripesurse.ro! Este vorba despre cei doi fosti manageri ai Uzinelor Constructoare de Mașini (UCM) Reșita, Adrian Chebutiu și Adrian Preda, care au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost audiați de procurorii DIICOT Caraș- Severin, într-un dosar în care sunt cercetați pentru devalizarea uzinelor.

Reținerile celor doi sunt catalogate de răsunet de oamenii din zonă datorită influenței pe care o aveau în zona de sud-vest a țării.

Potrivit unor surse judiciare, fostul director al UCM Resita, Adrian Chebutiu si adjunctul acestuia, Adrian Preda au fost audiati, astăzi, la DIICOT Caras- Severin, intr-un dosar care vizeaza devalizarea uzinelor. De asemenea a mai fost audiata, in acelasi dosar si sotia lui Chebutiu, Lacramioara.

In urma audierilor, Adrian Preda si Adrian Chebutiu au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind introdusi in arestul IPJ Caras- Severin, urmand ca joi sa fie prezentati in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Lacramioara Chebutiu nu a fost retinuta, ea fiind libera sa plece acasa, dupa audieri.

Cei doi sunt cercetati ca ar fi prejudiciat statul roman cu peste 70 milioane de lei, dupa ce nu ar fi achitat restantele UCM Resita care fusesera esalonate de catre stat. Totodata, ei ar fi vandut mai multe case de vacanta, care au fost in proprietatea UCM, unor rude, sub pretul pietei. Citește integral pe stiripesurse.ro.

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii