Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Ponta are un nou dosar la DNA. Se poate adresa o nouă solicitare Parlamentului

ro

18 Sep, 2015 23:52 1232 Marime text
Chiar dacă dosarul privind eventuale infracțiuni de corupție a ajuns pe masa judecătorilor ÎCCJ, premierul Victor Ponta tot nu a scăpat de procurorii DNA.
 
Potrivit unor surse judiciare aceștia au disjuns partea de dosar referitoare la trei infracțiuni de conflict de interese în care continuă cercetările și nu e exclus să apară date noi.
 
Anchetatorii au dat de detalii noi și NU este exclus ca în curând să revină la Camera Deputaților cu o solicitare de încuviințare de urmărire penală pentru aceste infracțiuni, solicitare care inițial în dosarul întreg a fost respinsă de deputați.
 
Potrivit surselor citate, cauza a fost disjunsă pentru a se face în continuare cercetări în legătură cu împrejurarea comiterii acelor presupuse fapte în care sunt implicate şi alte persoane.
 
Este exact ca la fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, care inițial a scăpat pentru că deputații au respins solicitarea procurorilor, dar ulterior au apărut date noi în dosarul disjuns și o nouă solicitare a ajuns la Parlament
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii