Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Liviu Dragnea a dezvăluit strategia SECRETĂ pentru PSD. „Nu avem timp pentru nume noi"

ro

26 Jul, 2015 10:05 1368 Marime text
„PSD este un munte politic în România. Fără PSD nu se poate face nimic în România deoarece este partidul care a determinat dezvoltarea economică a acestei țări”, a declarat președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea la Conferința de Alegeri din cadrul Organizației Județene a PSD Satu Mare, informează ştiripesurse.ro.
„Nu am făcut cadouri pentru acest județ (județul Satu Mare) ci am făcut ceea ce este normal pentru nordul țării. Abordarea mea și a domnului Victor Ponta a fost și este de a ajuta regiunile mai puțin dezvoltate pentru ca fiecare comunitate să aibă dreptul la un pachet minim de utilități. Abordarea mea și a domnului Ponta este că atunci când ești într-o anumită funcție din care poți genera un nivel de trai mai bun, să o faci”, a declarat liderul social-democrat.
Făcând referire la politică, Liviu Dragnea a declarat că „eu am cerut un vot de încredere pentru a prelua această funcție (cea de președinte interimar al PSD) în fruntea unei echipe. Este extrem de important ca acest partid să fie readus în funcțiune. Deoarece, mă întreb: PSD este un partid puternic, sau un partid care tremură? Este un partid care se sperie așa ușor, sau este un partid care a izgonit regimul Băsescu? PSD este un munte politic în România fără de care nu există nici opoziție, nici putere. Fără PSD nu se poate realiza nimic în România deoarece este partidul care a determinat dezvoltarea economică a acestei țări. Până la congres mai este ceva timp. Ne putem ciondăni între noi dar în final trebuie să rezulte o echipă. Vreau să lucrați în mod serios la organizațiile de tineret, pensionari și de femei. Trebuie să demarăm o acțiune serioasă pentru a atrage tinerii. Este important ca tinerii să fie implicați. Abordarea corectă este realizarea de punți între generații”, a declarat Dragnea.
Președintele interimar al PSD a subliniat și susținerea pe care partidul o acordă Guvernului și premierului Victor Ponta. „PSD condus interimar de mine va furniza o susținere puternică și constantă pentru Victor Ponta în funcția de premier. O spun apăsat pentru a demonta toate minciunile care au apărut pe anumite posturi de televiziune”, a subliniat liderul PSD.
În ceea ce privește alegerile locale din 2016, Liviu Dragnea a declarat ca până la sfârșitul lunii septembrie trebuie alcătuite primele proiecte de liste cu cei care vor candida pentru funcțiile de primar, consilieri județeni și locali pentru ca din octombrie să se lucreze la strategii electorale în vederea câștigării scrutinului de anul viitor.
„Eu vă chem pe toţi ca măcar pentru activităţile de organizare, pentru activităţile de planificare politică şi pregătirea campaniei electorale, cel mai târziu la sfârşitul lunii septembrie, să aveţi primele proiecte de liste cu candidaţi pentru consilierii locali și judeţeni şi candidaţii pentru funcţiile de primar din judeţul dumneavoastră. Timpul trece foarte repede, nu reinventaţi acum apa caldă, nu trebuie să aduceţi foarte mulţi candidaţi noi, nu sunt foarte multe noutăţi, dar e important să vă structuraţi acest lucru în aşa fel încât din luna octombrie să începem să lucrăm efectiv la strategia de campanie”, a declarat Dragnea.
Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa: ştiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii