Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

stiripesurse.ro EXCLUSIV Sevil SHHAIDEH ar putea veni în locul lui Dragnea în Guvern (surse)

ro

15 May, 2015 12:17 2589 Marime text
 
Surse din PSD au declarat, astăzi, pentru stiripesurse.ro, ca una dintre variantele "posibile" la Ministerul Dezvoltării este nominalizarea actualului secretar constănţean de stat Sevil SHHAIDEH.
 
Sursele citate spun că a existat cu siguranţă o discuţie în acest sens dar că nu sunt la curent cu detaliile de ultim moment, alte nume fiind, de asemenea, în discuţie.
 
Sevil SHHAIDEH este printre primii secretari de stat pentru care Victor Ponta a semnat din prima zi de la instalare. Ea a fost susţinută de liderii PSD Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Actualul secretar de stat vine de altfel de la Consiliul Judeţean Constanţa, unde a fost director al Direcţiei Generale de Proiecte. Sevil Shhaideh a absolvit ASE şi are acţiuni în compania ROSYR International SRL.
 
 
"La Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de domnul Dragnea, este o reprezentantă a județului Constanța, fosta doamnă directoare a Consiliului Județean Sevil Shhaideh, care lucrează cu fonduri europene de 10 ani și știe ce are de făcut ca să putem să luăm mai ușor banii europeni la nivel național", a afirmat Nicușor Constantinescu la finalul ședinței Consiliului Județean Constanța.
 
În 2007-2012 a fost director în CJ Constanţa şi coordonator în UNCJR. Între 1993 şi 2007 a fost Director Sisteme Informatice în CJ Constanţa.

Citeşte şi SENATORUL MOGA, LIDERUL PSD CONSTANŢA - "SEVIL SHAIDEHH NU VA ACCEPTA MANDATUL DE MINISTRU AL DEZVOLTĂRII"

Integral pe stiripesurse.ro

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii