Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro DOCUMENTE - Numele Alinei Gorghiu apare în ”Dosarul Șova”

ro

26 Mar, 2015 10:28 1417 Marime text
Senatorul Dan Șova a venit, miercuri, în plenul Senatului și a spus că în apărarea sa ar putea să o aducă pe Alina Gorghiu, pentru că, în calitate de avocat al Electrica, actualul co-președinte al PNL a avut strânse legături cu ceea ce astăzi numim ”Dosarul Rovinari-Turceni”, informează www.stiripesurse.ro.
 
Starea de fapt:
Declarația lui Dan Șova în Senat: ”Electrica a fost reprezentată de societatea de avocatură a doamnei Alina Gorghiu. Îmi este foarte greu să cred că doamna Alina Gorghiu nu îşi aduce aminte cu precizie că în această tranzacţie între Turceni şi Electrica nu a fost nimic ilegal”.

Comunicatul prin care Alina Gorghiu încearcă să demonteze acuzațiile lui Dan Șova: ”Din păcate domnul Şova se agaţă de numele meu, crezând că aşa poate capta bunăvoinţa senatorilor liberali. Le-am transmis din nou acestora să voteze la vedere, să nu se lase intimidaţi de folosirea numelui meu.

Din data de 17.07.2007 (informaţia poate fi verificată oricând la Baroul Bucureşti) nu mai fac parte din firma de avocatură, ca atare nu am semnat sau reprezentat nicio companie în litigiul menţionat de domnul senator Şova”.
 
Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursă foto şi text: www.stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii