Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Dispare M10? Anunțul BOMBĂ făcut de Monica Macovei

ro

05 Apr, 2015 14:31 2087 Marime text

E haos total în partidul M10 înființat de Monica Macovei! După ce șeful filialei București, Mihai Politeanu, și consilier personal al lui Macovei a plecat, alături de aproape toată organizația, din M10, Macovei face anunțul bombă. E dispusă să-i primească înapoi pe cei care au plecat, potrivit www.stiripesurse.ro.

”Un grup de colaboratori apropiați a decis acum câteva zile să părăsească Organizația din București a Asociației M10. Îmi pare rău pentru decizia lor. Au fost alături de mine în focul ultimelor lupte electorale și mi-aș fi dorit să rămânem în continuare împreună. Au fost și rămân oameni buni, de a căror implicare România are nevoie. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut!

Însă în orice organizație, fie ea asociație, companie sau instituție, apar inevitabil momente în care unii membri ajung să aibă opinii sau priorități diferite. Când nu mai există altă cale, cel mai important este să ne putem despărți așa cum am colaborat, cu respect și demnitate.

Noi vom continua construcția Asociației si a partidului cu toți cei care rămân alături de noi și cu cei care ni se vor mai alătura. Și sper că la un moment dat să ne regăsim și cu cei plecați acum, în lupta pentru idealurile care ne animă.”, e mesajul lui Macovei.

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursă text:www.stiripesurse.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii