Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Dan Voiculescu, reacție explozivă la fuziunea dintre PC și PLR

ro

16 Mar, 2015 08:17 1863 Marime text
Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, acum aflat în închisoare, a avut o reacție dură față de planurile politice ale liderului PC, Daniel Constantin, care își dorește să realizeze o fuziune între PC și PLR, potrivit stiripesurse.ro.

„Am aflat cu stupefacţie că Daniel Constantin vrea să fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid.

Celor care vor să-l urmeze, le doresc succes în viaţa politică. Pentru cei care rămân în Partidul Conservator există următoarele posibilităţi:

1. Parlamentarii Partidului Conservator pot face la Camera Deputaţilor şi Senat o «grupare conservatoare» ( nu grup parlamentar, dacă numărul nu le permite)

Această grupare va creşte constant în Parlament în 2015 – 2016.

2. Liderii judeţeni care vor să se transfere la un nou partid pierd automat funcţia de lider, urmând a se organiza alegeri locale

3. La alegerile locale şi parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa într-o alianţă electorală şi va câştiga un număr important de primari şi un număr de parlamentari care să-i permită formarea de grupuri parlamentare conservatoare la Camera Deputaţilor şi Senat. În cazul în care vi se impune fuziunea, va propun să se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator.”, se arată în scrisoarea transmisă de Dan Voiculescu, conform stiripesurse.ro.


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii