Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zbor lin, Denis!” Doliu în sportul constănțean. A murit fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici

ro

11 Oct, 2018 20:47 4803 Marime text
Familia fostului fotbalist Cosmin Pașcovici, care  jucat, printre alte echipe, la FC Farul și la Dinamo, a fost lovită de o tragedie.

S-a stins din viață, la vârsta de 14 ani, fiul lui Cosmin și al Adinei, Denis.

„Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu și te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, un loc pe care nimeni nu îl va putea ocupa vreodată”, a postat pe Facebook mama copilului.


Diagnosticat cu cancer la creier cu trei zile înainte de a împlini doi ani, fiul lui Cosmin Paşcovici a fost operat de atunci de nenumărate ori la cap, atât în România, cât și în Franța, multe dintre intervențiile chirurgicale fiind pe creier.
 
În urma operaţiilor şi a tratamentului specific, puştiul avea 80% din creier ars, iar doctorii îl priveau ca pe un caz unic în analele medicinei, pentru modul în care a sfidat cumplita boală şi a evoluat, de unde i se dădeau puţine şanse de supravieţuire şi însănătoşire. Totuși, în cele din urmă, boala l-a învins.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și SSC Farul Constanța:

S-a stins un înger de copil iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia Pascovici, echipa și clubul FC Farul Constanța sunt alaturi de ei în aceste momente triste. Sincere condoleanțe !

Pe rețelele de socializare, prietenii și apropiații familiei Pașcovici transmit și ei mesaje de condoleanțe.

S-a vorbit și la televizor, se vorbește și pe net, se vorbește peste tot.. Odihnă veșnică Denis, copilul super erou s-a dus Sus, sus la cer la bunicul lui care a ajuns la Doamne Doamne în urmă cu nici o lună.. Nu ești singur acolo Sus Denis.. mulți dragi nouă ne privesc de Sus..Putere părinților tăi.. pentru ei ai fost și vei rămâne... nu ai fost ci... vei fi.. jumătate din sufletul lor ai luat cu tine.. Să îi veghezi Denis și pe ei și pe surioara ta.. Dumnezeu să îți lumineze calea.. Lumină veșnică! Putere, Ionela și Cosmin! Dumnezeu să vă întărească să treceți peste această durere fără margini! Sincere condoleanțe dragii noștri!

Nu se poate. După atâta luptă? Sincere condoleanțe și sa știți un singur lucru: numai voi care ați trecut prin aceste momente știți cu adevărat ce înseamnă necazul. Dumnezeu să-l ierte și Condoleanțe! Respect!

Condoleanțe! Să fiți cu sufletul împăcat că ați făcut tot ce s-a putut pentru Denis! Vă respect pentru toată atitudinea voastră!
 

Știu că durerea e prea mare, dar trebuie să fiți puternici!!

Drum lin, Denis! Nici nu știu ce să spun... sunt blocată între șoc și tristețe. Draga mea, Dumnezeu să îi întindă calea spre îngeri și ție sa iti dea putere.



Sursa foto: ZIUA de Constanța. Fotografia este realizată în anul 2013 

Citește și

Fiul lui Cosmin Pașcovici s-a stins din viață! Mesajul tulburător al fostului jucător adresat echipei naționale „Câștigați pentru Denis!”

Dumnezeu îl iubește nespus pe fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici Băiețelul care a sfidat moartea. Are zece operații la cap și 80% din creier ars (galerie foto)

Băieţelul fostului farist Cosmin Paşcovici va fi operat pentru a 13-a oară!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii