Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vrem să încheiem sezonul cu o victorie“ Handbalistele de la CSU Neptun susţin sâmbătă ultimul meci înainte de turneul de baraj

ro

12 May, 2018 00:00 2262 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa încheie sâmbătă evoluţiile din seria A a Diviziei A. Jucătoarele pregătite de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie întâlnesc în ultima etapă, a 30-a, Ştiinţa Bucureşti (în deplasare), partida urmând a începe la ora 11.00.
 
În clasament, CSU Neptun se află pe locul doi, cu 69 de puncte, în vreme ce formaţia din capitală ocupă poziţia a treia, cu 62 de puncte. Indiferent de rezultatul acestei confruntări, echipa de pe litoral nu mai poate pierde locul secund, de pe care va merge la turneul de baraj pentru promovarea / menţinerea în Liga Naţională, care se va desfăşura între 23 şi 27 mai a.c., în judeţul Sibiu, la Cisnădie.
 
„Să sperăm că din sezonul viitor vom vedea din nou handbal de Liga Naţională la Constanţa, dar, până atunci, mai avem de jucat un meci sâmbătă şi încă două la turneul de baraj. Nu tratăm partida cu Ştiinţa Bucureşti ca pe una amicală, ci serios, ca pe una oficială, aşa cum este. Vrem să încheiem sezonul cu o victorie şi să demonstrăm că ne merităm locul doi“, a spus Ionuţ Puşcaşu.
 
În meciul din tur, de la Constanţa, s-a impus CSU Neptun, care a dispus de Ştiinţa cu 28-22 (15-9).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii