Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vrem să ajungem unde ne-am propus“ Farul Constanța debutează în noul sezon al Ligii Elitelor și la categoria Under-16

ro

21 Aug, 2021 00:00 2903 Marime text

 
  • Farul Constanța U-16 va debuta în noul sezon în deplasare, urmând să evolueze contra Daciei Unirea Brăila.
 
Odată cu campionatele Ligii Elitelor Under-19 și Under-17, în acest weekend va demara și ediția 2021/2022 a Ligii Elitelor Under-16, la care participă și Farul Constanța (antrenor, Ștefan Sandu).
 
Farul Constanța U-16 va debuta în noul sezon în deplasare, urmând să evolueze contra Daciei Unirea Brăila. Partida este programată sâmbătă, 21 august, de la ora 16.00, pe stadionul Municipal din Brăila. „Vrem să ducem la bun sfârșit campionatul și să ajungem unde ne-am propus, să fim campioni. Dar până acolo e drum lung, trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci. Am încheiat pregătirea și sperăm ca ce am pregătit să vedem și la meciuri“, a declarat Ștefan Sandu, conform Farul TV.
 
„Perioada de pregătire a fost foarte grea, cu multe antrenamente. Ne-am pregătit foarte bine și sperăm să câștigăm toate partidele, iar la final să devenim campioni. Pe unii dintre adversari îi cunoaștem, ne știm de la lotul national. Sperăm să facem o figură frumoasă. Atmosfera din lot e foarte bună, suntem uniți și vrem să ne luăm revanșa, având în vedere că băieții de la 2005, colegii noștri, au pierdut anul trecut“, a spus, potrivit sursei citate, și Internaționalul de juniori Luca Băsceanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Academia Hagi

 
Citește și:
 
Farul Constanța, campioană în Liga Elitelor Under-17, demarează o nouă campanie, pe care o vrea tot de mare succes
 
Echipa Under-19 a Farului Constanța debutează în noua ediție a Ligii Elitelor. Revanșă pentru sezonul trecut!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii