Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia participă, în Ucraina, la turneul „Prometey Open 2021“ (galerie foto)

ro

22 Sep, 2021 00:00 1948 Marime text

 
  • La turneul care se desfășoară la Dnipro, CS Medgidia are în program trei meciuri amicale. 
 
Aflată în pregătire pentru noul sezon competițional, echipa feminină de volei CS Medgidia participă în această perioadă, la Dnipro, în Ucraina, la turneul „Prometey Open 2021“.
 
Jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au în program trei meciuri. În prima confruntare, formația din Medgidia a întâlnit CS Prometey, în fața căreia a cedat cu 0-3 (18-25, 10-25, 8-25), iar marți s-a duelat cu Prometey 2 DDTU, de care au dispus cu 3-1 (21-25, 25-11, 25-22, 25-22). CS Medgidia va susține ultima partidă din turneu miercuri, 22 septembrie, cu VC Marita. 
 
În sezonul trecut al Diviziei A1, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene. În noul campionat, formaţia va debuta pe teren propriu contra nou promovatei SCM Craiova, iar ultimul meci din tur e cu Știința Bacău, în deplasare. CS Medgidia va juca astfel în tur: etapa 1 - cu SCM Craiova (acasă); 2 - cu CSM Târgoviște (în deplasare); 3 - cu CSM Volei Alba Blaj (a); 4 - cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda (d); 5 - cu CSM Lugoj (a); 6 - cu Dacia Mioveni (a); 7 - cu U NTT Data Cluj - Napoca (d); 8 - cu CSO Voluntari (a); 9 - cu Dinamo (d); 10 - cu Rapid (a); 11 - cu Știința Bacău (d).
 
Pentru noul sezon, clubul din judeţul Constanţa a operat şi mai multe transferuri: Ioana Baciu, Diana Ioana Calotă, Alexandra Trică, Raisa Laura Ioan, Bianca Daiana Albăstroiu și Ramona Adelina Rus.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Voleibalistele de la CS Medgidia, antrenament comun la Constanţa cu CSO Voluntari (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii