Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia joacă pentru calificarea în premieră în semifinalele Cupei României

ro

19 Jan, 2022 00:00 1958 Marime text

 
  • CS Rapid București și CS Medgidia se întâlnesc în capitală, după ce echipa de pe litoral s-a impus în tur.   
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia dispută miercuri, 19 ianuarie, meciul retur din sferturile Cupei României, formația pregătită de Florin Voinea și Radu Began fiind aproape de calificarea în semifinale.
 
CS Medgidia joacă în deplasare, de la ora 18.30, cu CS Rapid București, formație pe care a învins-o în tur cu 3-1 (25-21, 26-24, 22-25, 25-23). „În tur, fetele noastre s-au impus după o partidă destul de disputată. Cu o dublă victorie în fața echipei din capitală, Medgidia poate atinge în premieră semifinalele Cupei României. Având în față un program condensat, cu meciuri din 3 în 3 zile, în competiții diferite, Medgidia speră să țină piept la toate «examenele» ce vin de acum încolo“, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia.
 
Formația de pe litoral este la al doilea meci oficial pe 2022, după disputa de campionat din deplasare cu SCM U Craiova, câștigat cu 3-0 (25-11, 25-15, 25-19), în etapa a 12-a a Diviziei A1. În clasament, CS Medgidia ocupă locul patru, cu 25 de puncte (după nouă victorii și trei înfrângeri), în timp ce Rapid se află pe poziția a cincea, cu 23 de puncte (cu opt victorii și patru eșecuri).  
 
În meciul tur din sferturile Cupei, victoria obținută de voleibalistele de la CS Medgidia le-a fost dedicată fanilor, de Ziua Națională a României. „Meciul a fost foarte disputat. S-a mers cap la cap în fiecare set, iar câteva erori în atac și blocaj au costat-o pe Medgidia cu pierderea setului 3. Adversarele au ținut aproape de noi, dar fetele noastre au gestionat mai bine finalurile de set. Ioana Baciu a fost din nou cea mai bună marcatoare cu 24 de puncte, urmată de Horodogea cu 11 și Rus cu 10. Albăstroiu a ieșit în evidență cu un serviciu foarte bun, din care a reușit să puncteze cu 3 ași. De la oaspeți, Ivanova și Sobo au fost cele mai bune jucătoare. O victorie frumoasă reușită de fetele noastre, un cadou de Ziua Națională pentru toți suporterii noștri, care au fost din nou in sală, aproape de noi“, a fost mesajul clubului din Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Voleibalistele de la CS Medgidia, victorie în deplasare în primul meci din noul an
 
Volei
CS Medgidia, pas cu dreptul în sferturile Cupei României. Urmează meciul cu Dinamo, în campionat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii