Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia încep meciurile din play-off. Primul turneu e în weekend, la Blaj

ro

09 Apr, 2021 00:00 2172 Marime text
  • CS Medgidia a ocupat locul patru în clasamentul Diviziei A1 la finele sezonului regular.


Echipa feminină de volei CS Medgidia s-a clasat pe locul patru la finele sezonului regular al Diviziei A1, astfel că s-a calificat în play-off, fază a competiţiei în care va susţine primele meciuri în acest weekend.

Cele mai bune patru echipe din campionat se înfruntă în Final Four, iar primul turneu din play-off se va disputa la Blaj, în judeţul Alba. Top 4 a arătat astfel, după faza I a Diviziei A1: 1. CSM Târgovişte - 62p, 2. CSM Volei Alba Blaj - 61p, 3. CS Dinamo Bucureşti - 48p, 4. CS Medgidia - 41p (14 victorii şi opt înfrângeri în 22 de meciuri). La Blaj, echipa din Medgidia (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began) va evolua astfel: vineri, 9 aprilie - cu CSM Târgovişte; sâmbătă, 10 aprilie - cu CS Dinamo Bucureşti; duminică, 11 aprilie - cu CSM Volei Alba Blaj. Toate cele trei partide încep la ora 17.30.

„Medgidia nu are prea mult timp «să-și tragă sufletul», după ultimul retur al Diviziei A1 de volei feminin. Federația Română de Volei a stabilit că în acest final de săptămână se va juca primul turneu din play-off, la Blaj. Fetele noastre se vor revedea cu adversare ca CSM Târgoviște și CS Dinamo București, pe care le-au întâlnit în urmă cu doar trei zile, alături de CSM Volei Alba Blaj, care este și echipa gazdă”, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)


Citeşte şi:

Voleibalistele de la CS Medgidia, în primele patru şi în Europa
Florin Voinea - „Au avut permanent o provocare”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii